OUR BLOG

NATURAL RHYTHM EIVISSA 2017

Labelul romanesc NATURAL RHYTHM lanseaza obisnuita compilatie pentru vara EIVISSA 2017. Fiecare cd exprima un anumit moment al serilor magice din Ibiza.

eivissa sampler part 1

Cd1 ul cuprinde piese de warmup Daniel Pscheid fiind un foarte bun exemplu de track (supportat de TINI) cu care poti incepe o seara perfecta de club. Obrotka aduce experientele exotice din Sevilla , Class Enemy amesteca acel vibe de Manchester cu o puternica influenta techy si minimal .Ai??Pawlo Tojedo nu mai are nevoie de nici o prezentare el fiind un producer cunoscut pentru atmosfera minimalistica ce o imprima pieselor . Andrew Pave e un producer din Italia ce reprezinta noua generatieAi??ce aduce un plus de energie . La fel ca Ai??si Andrew Pave , Giacomo De falco a aparut de curand in lumina reflectoarelor , producatorul napoletan facandu-seAi??remarcat prin piese lansate la Deeperfect. Hoffman&Kriket sunt clienti vechi ai labelului ei colaborand des cu labelul Natural Rhythm. Matteo Cabassi a lansat de curand un ep la Natural Rhythm avand un succes deosebit. Ca si vechi prieten al labelului l-am invitat sa faca parte din aceasta compilatie. Elias Fassos promite foarte mult. Urmand linia data de Mihalis Safras , Detlef , Cj Jeff , Elias aduce soundul underground specific Greciei .

https://www.beatport.com/release/eivissa-sampler-pt-1/2047915

buy micronase manufacturer

eivissa sampler part 2

Cd2 ul cuprinde piese de main SANEL producand o piesa bomba ce se inscrie in categoria deep-tech-groovy. Ai??Red Weeller provine din undergroundul Thesalonicului el aducand ca si Elias Fassos un sound specific ce noi il vedem de mare viitor. Ai??Urban Flex si No Rabbitz au colaborat creand aceasta super piesa SIVILLA ce va aparea si ca ep separat in decursul acestui an. Smoking Us – Nelleh este o piesa specifica de main , un tech house rapid , energetic , plin de culoare . Rufus si Ben sunt prieteni de foarte mult timp si auAi??experimentat foarte mult cu soundul lor , piesa fiind un tropical techno inspirat puternic de petrecerile din Ibiza. Rafa Ristallo este un nume binecunoscut iubitorilor de tech house prin releaseurile lui la Frequenza , Lapsus si Deeperfect. Ai??Pentru ca ne place sa sustinem producerii de la inceput am hotarat sa adaugam 2 piese de la Roberth YanceAi??si Renzo Zong , piese ce au acel ceva ce noi il cautam la tinerii produceri .

https://www.beatport.com/release/eivissa-sampler-pt-2/2048839

eivissa sampler part 3

Cd3 ul cuprinde piese de after Jiggy aducand acel sound de afterhours din Londra si introducandu-ne perfect in atmosfera . Luc Miles – Vacilar este un super hit latino , tribal , influentat puternic de soundul lui Michel Cleis. Prietenii nostri de la GruuvElement’s participa cu o piesa Espress ce are un vocal deosebit si un groove deep tech tribal perfect pentru afterhour . Alexander si Elchinsoul au contribuit cu 2 piese la aceasta compilatie , inscriindu-se perfect in soundul deep tech familiar celor ce asculta NATURAL RHYTHM. Remixurile celor de la Anek precum si Horatio la piesele lui Viorel Dragu , contribuie la pastrarea vibeului de afterhour . Diego Jimenez – Roumy este o piesa ce va apare si separat cu remixuri in perioada urmatoare. Faptul ca am ales sa o lansam separat nu e intamplator ci reprezinta o garantie a calitatii acestui track. Ai??Horatio si Larisse incheie acest triplu cd cu o piesa ce a fost suportata de catre Roger Sanchez in radioshowul lui Release Yourself.

https://www.beatport.com/release/eivissa-sampler-part-3/2050713

Feldene gel without prescription

Acest triplu cd se gaseste in toate magazinele de specialitate : Beatport , Itunes , Spotify , Junodownload , etc.

Mother Nature

iulie 14th, 2017

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.